1

Nat'yra Kalisi

SUPER CHANGER / 476 poena

2

Dri Tani

SUPER CHANGER / 460 poena

3

Rexhep Kameraj

SUPER CHANGER / 304 poena

4

Leonora Javori

SUPER CHANGER / 268 poena

Komentet

@Diarta Jashari

Une mendoj qe racizmi eshte nje semundje dhe keta te semur zgjedhin disa viktima njerz te pafajshem dhe per asnje arsye i lendojene njerzit i ledojn...

@Valon Simnica

Nese flasim per arsimin e larte, do te duhej se paku te departizohet rektorati po ashtu edhe njesit akademike. Me departizim te tyre, do te punohej ve...

@Qendrim Beka

Nuk e di ku po qëndron arsyeja pse të rinjët e këtij vendi nuk janë të inkuadruar në politikë ndoshta nga vetë fakti se regjimi I personave t...

@Qendrim Beka

Fole n'fole edhe pse si në fillim me disa projekte të vogla ajo tashmë ka arritur tek të rinjët të cilët tash e tutje e dinë se çka është f...

@Qendrim Beka

Racizmi do të thotë urrejtje e një populli kundër një populli tjetër.Nuk duhet të jemi racist sepse secili popull e ka të drejten të jetoj I ...

@Qendrim Beka

Mediat në ditët e sotme prodhojn lajme edhe të paverteta ose më mirë thashetheme.Madje edhe shumë e shumë çka tjeter të pavertet....

ANKETË Cilin shfletues/browser e përdorni më shumë ?