DEBATPërballje

Rrugëtimi i folesë për një vit

Foleja nisi si një ide e vogël. Me promovimin e duhur foleja arriti të depertonte në cdo qytet. Filluan me takime me kryetar/e të komunave të ndryshme, debate publike, simulime të zgjedhjeve për kryetar/e të komunave, simulime të asambleve komunale, takime të ndryshme me partitë politike dhe diskutime të shumta rreth...

Një vjetori i Folesë!

 

Foleja nisi si një ide e vogël. Me promovimin e duhur foleja arriti të depertonte në cdo qytet. Filluan me takime me kryetar/e të komunave të ndryshme, debate publike, simulime të zgjedhjeve për kryetar/e të komunave, simulime të asambleve komunale, takime të ndryshme me partitë politike dhe diskutime të shumta rreth përfshirjes së rinisë në proceset politike dhe zgjedhore si dhe shumë tema të tjera sociale.
Foleja përgjatë rrugëtimit të saj shpërbleu shumë të rinjë.
Është vendi ku bashkon cdo të ri aktiv, vendi i cili krijoi shumë miqësi të reja, vendi i duhur ku cdo i ri mund të shpreh mendimin.
Foleja sot mbushi një vjec dhe akoma ju qëndron besnike miqve të saj.
Urime për një vjetorin e Folesë!

Diskutim

Fole n'fole edhe pse si në fillim me disa projekte të vogla ajo tashmë ka arritur tek të rinjët të cilët tash e tutje e dinë se çka është fole n'fole.Vet edhe diçka fole n'fole duhët që t'i nxisë më shumë të rinjët me disa dhurata edhe pse të vogla ajo ka vlerën e saj.