A do të ishte e suksesshme në qoftese do të shtohej ndonjë lendë e re në shkolla që prek tema të cilat janë adekuate për të rinje.Nese po çfarë lënde do të preferonit?

ANKETË Cilin rrjet social e preferoni me shume?

1

Nat'yra Kalisi

SUPER CHANGER / 467 pikë

2

Dri Tani

SUPER CHANGER / 460 pikë

3

Rexhep Kameraj

SUPER CHANGER / 292 pikë

4

Leonora Javori

SUPER CHANGER / 266 pikë

Si te behesh superchanger ?

Komentet e fundit

@Vali Kameraj

Shpresoj sa me shpejte me u ndryshu pak planprogrami dhe me fut lende tjera te reja qe jane adekuate dhe '' fitimprurese '' per te rinjte....

@Vali Kameraj

Do ta kisha mirepritur nje lende qe do ti ndihmonte të rinjëve për orientim në karrierë....

@Luljeta Berisha

Ne shkollen time nuk jane aspak te mira. Tash nuk dij kend me fajsu, nxenesit apo profesoret !...

@Vali Kameraj

Por nuk duhet te harrojme se nganjehere edhe nxenesit mund te ndikojne ne kete aspekt sepse ka disa nxenes qe vertet nuk ia vlen me pase qasje me ta s...

@Vali Kameraj

Raportet mes profesoreve dhe nxenesve nuk mendoj se jane ne nivelin e duhur sepse shumica e nxenesve apo edhe studenëve nuk jane te lire te komunikoj...

@Albina Hoxha

Mendoj se Kosova vizitohet ne nje mase te konsiderushme se shpesh mka ra me pa shume vizitor te huaj qe vijne tek ne sepse them qe Kosova eshte nje ve...